Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Şubat 2018 - 20:03 Yorum: 0

Doktoru darp eden 2 şüpheli suçunu kabul etti

Zonguldak'ta aile sağlığı merkezinde görev yapan ve hobi olarak fotoğrafçılık yapan doktor Hasan Koca'nın darp edilmesi olayının faili 2 şüpheli sağlık...

Doktoru darp eden 2 şüpheli suçunu kabul etti

Zonguldak'ta aile sağlığı merkezinde görev yapan ve hobi olarak fotoğrafçılık yapan doktor Hasan Koca'nın darp edilmesi olayının faili 2 şüpheli sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlıların jandarmadaki ifadelerinde suçlarını kabul ettikleri öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, önceki akşam kent merkezinde arkadaşlarıyla yemekte buluşan Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli doktor Hasan Koca'dan, yemek programından ayrıldıktan sonra haber alınamadı. Kozlu ilçesine bağlı Ören köy yol ayrımında yoldan geçen vatandaşlar tarafından fark edilen Koca, darp edilmiş halde bulundu.

BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan doktorun hastanedeki tedavisi sürerken jandarma ve polis ekipleri olayla ilgili ortak çalışma başlattı. Soruşturmayı derinleştiren ekipleri olay günü otomobille doktoru darp ettikleri iddia edilen T.Y. ve uzman çavuş olduğu öğrenilen M.B.'yi gözaltına aldı. İfadelerinde aralarında eskiye dayalı husumet olduğunu iddia edilen zanlıların, doktoru darp ettikten sonra yol kenarına attıklarını kabul ettikleri ifade edildi.

Zanlılar sağlık kontrolü için Atatürk Devlet Hastanesi Site Ek Binası'na getirildi. Gazetecilerin "Olayı neden işlediniz?" sorusunu yanıtsız bırakan zanlılar, sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Doktoru darp eden 2 şüpheli suçunu kabul etti

Doktoru darp eden 2 şüpheli suçunu kabul etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber