Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Mart 2015 - 13:58 Yorum: 0

Dokuma Fabrikası alanındaki çalışmalar

Dokuma Proje Çalışma Grubu Başkanı Aydın:

Dokuma Fabrikası alanındaki çalışmalar

ANTALYA (AA) - Dokuma Proje Çalışma Grubu Başkanı Osman Aydın, "Bizi haksız yere eleştiren çevrelere buradan bir çağrı yapmak istiyoruz: Gördüğünüz gibi birçok oda, esnaf ve yönetici bu işin içinde. Bizler ne yaptığımızı biliyoruz. Eleştirilere de kulağımız tıkalı" dedi.

Aydın, düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, Dokuma Fabrikası alanında yapılacak çalışmalara ilişkin kent halkının da fikirleri alınarak hazırlanan raporun Kepez Belediye Meclisine sunulacağını bildirdi.

Dokuma gibi büyük bir alanın elden çıkmaması için çalıştıklarına değinen Aydın, alandaki binaların muhafazası, peyzaj ve bitki dokusu korunarak restorasyonu ve alana yeni fonksiyonlar yüklemeye dönük bir fikir projesi oluşturulacağını ifade etti.

Çalışma grubunun 7 Nisan'da uzmanlarla bir değerlendirme toplantısı yapacağını anlatan Aydın, bu tarihe kadar kent halkından Dokuma Fabrikası'nda neler yapılmasını istediklerini, www.kepezdokuma.com internet adresine yazmalarını istedi.

Aydın, bundan sonraki süreci kamuoyuyla paylaşmalarına rağmen eleştirilere maruz kaldıklarına değinerek, şöyle konuştu:

"Bizi haksız yere eleştiren çevrelere buradan bir çağrı yapmak istiyoruz: Gördüğünüz gibi birçok oda, esnaf ve yönetici bu işin içinde. Bizler ne yaptığımızı biliyoruz. Eleştirilere de kulağımız tıkalı. Yine de bizi haksız yere eleştirenlerin eleştirilerine açığız, yeter ki yapıcı olsun. Sadece şunu söylüyoruz: Daha raporumuzu görmediniz, ne yazacağımızı da bilmiyorsunuz. Görüşlerin nasıl toparlanıp bilim kurulundan geçeceği hakkında bilginiz yok. En iyisi azıcık sabredin."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber