Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mart 2015 - 11:53 Yorum: 0

Dokuma Şehir Parkı'nin ilk etabı sonbaharda açılacak

ANTALYA (AA) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Dokuma Fabrikası'nın içinde oluşturulacak Dokuma Şehir Parkı'nın ilk etabının sonbaharda açılacağını bildirdi.Tütüncü, yaptığı...

Dokuma Şehir Parkı'nin ilk etabı sonbaharda açılacak

ANTALYA (AA) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Dokuma Fabrikası'nın içinde oluşturulacak Dokuma Şehir Parkı'nın ilk etabının sonbaharda açılacağını bildirdi.

Tütüncü, yaptığı yazılı açıklamada, Dokuma Fabrikası'nın yeşil alan bölümünü güzel bir şehir parkı olarak halkın hizmetine açacaklarını, bu çerçevede Dokuma Şehir Parkı'nın ilk etabı olan 70 bin metrekarelik ormanlık alanın, yürüyüş sporu ve piknik yapılabilecek şekilde düzenleyerek, sonbaharda halkın hizmetine sunacaklarını kaydetti.

Alan içinde bir de oyuncak müzesi oluşturulacağını belirten Tütüncü, şöyle devam etti:

"Fabrika binasında bilim merkezi, çeşitli müzeler gibi tüm Antalyalılar'ın istifade edebileceği bir ortamlar meydana getireceğiz. Dokuma Şehir Parkı, Antalya'nın en önemli parkı olacak. Vatandaşlarımız park alanında sabahtan akşama kadar dinlenip, eğlenebilecekler. Kent Ormanı gibi güzel bir parkımız olacak. Dokuma Şehir Parkı'nda emeklilerimize de güzel imkanlar sunacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber