Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Haziran 2021 - 11:03 Yorum: 0

Dokuz Çeşmeler’in değirmeni yeniden hayat buldu

Buca Belediyesi, Dokuz Çeşmeler ile özdeşleşen Cumhur Asparuk Meydanı'ndaki su değirmenine yeniden hayat verdi.

Dokuz Çeşmeler’in değirmeni yeniden hayat buldu

Buca Belediyesi, Dokuz Çeşmeler ile özdeşleşen Cumhur Asparuk Meydanı'ndaki su değirmenine yeniden hayat verdi. Meydanın peyzaj düzenlemesini yapan ekipler, uzun yıllardır çalışmayan su değirmenini yeniden çalıştırarak estetik bir görünüm kattı.

Buca Belediyesi, Dokuz Çeşmeler'deki su değirmenine hayat verdi. Buca Belediyesi tarafından ilçedeki park, bahçe ve meydanlarında başlatılan bakım çalışmaları kapsamında, Adatepe Mahallesi'nde yer alan Orgeneral Cumhur Asparuk Meydanı'nı yeniden canlandırdı. Meydanın peyzaj çalışmasını sürdüren ekipler, Buca'nın tarihi anıt çeşmesi Dokuz Çeşmeler ile özdeşleşen ve uzun yıllar çalışmayan meydandaki su değirmenin tamirini gerçekleştirdi. Tamirin ardından yeniden dönmeye başlayan değirmen çarkı, aydınlatma çalışmalarıyla gece-gündüz meydana yepyeni bir hava kattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber