Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ağustos 2016 - 13:48 Yorum: 0

Dokuz Eylül Üniversitesi’nde devir teslim töreni

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin yeni rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman, görevi Prof.

Dokuz Eylül Üniversitesi’nde devir teslim töreni

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin yeni rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman, görevi Prof. Dr. Mehmet Füzün'den devraldı.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen devir teslim töreninde görevlerini devreden üniversite yöneticileri ve bir grup öğretim üyesi hazır bulundu. Törende Rektör Prof. Dr. Adnan Kasman, Prof. Dr. Mehmet Füzün'e 2008 -2016 döneminde Dokuz Eylül Üniversitesi'ne hizmetleri nedeniyle Teşekkür Plaketi sunarken, Prof. Dr. Füzün de, Prof. Dr. Kasman'a Rektörlük Cüppesi'ni giydirdi.

Prof. Dr. Mehmet Füzün, Dokuz Eylül Üniversitesi'nin büyük bir aile olduğuna dikkat çekerek başladığı konuşmasında, kendisinin hep "Birlikte daha iyiye…" diyerek çalıştığını, Prof. Dr. Adnan Kasman'ın hizmetleri ile Üniversite'nin daha da iyiye gideceğine inandığını ifade etti. Prof. Dr. Adnan Kasman ise rektörlük cüppesini giydikten sonraki sözlerinde, Prof. Dr. Füzün'e değerli katkılarından dolayı teşekkür etti ve "Dokuz Eylül Üniversitesi'ni daha ileriye taşımak için gece- gündüz daha çok çalışacağız" dedi.

Adil ve herkese eşit bir yönetim

Atamayı gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarını sunan Rektör Prof. Dr. Adnan Kasman, "Rektörlüğüm döneminde, Dokuz Eylül Üniversitesi'nin dinamik, üretken ve huzurlu ortamını geliştirmek amacıyla; katılımcı, ulaşılabilir, akademik özgürlüklere saygılı, adil ve herkese eşit yakınlıkta bir yönetim sergileyeceğim. Öncelikli hedefim, üniversitemin farklılıklarla zenginleşen, tüm bileşenlerinin birlikte yaşama kültürünü geliştirmek, böylece Dokuz Eylül Üniversitesi'nin kurumsallaşmasını güçlendirmektir. Önümüzdeki dönemde, eğitimde ve araştırmada öncü niteliğini öne çıkaran, yenilikçi, çağdaş, kentimizin kültür ve sanat hayatına yoğun olarak katkıda bulunan bir Dokuz Eylül Üniversitesi oluşturacağız. Dokuz Eylül Üniversitesi; başta Tıp Fakültesi Hastanesi olmak üzere, İzmir'e hizmet veren öncü kurum olma özelliğini pekiştirerek sürdürecek; Teknoparklarımız aracılığıyla, ileri araştırmaların yapıldığı merkezler yaratmanın ötesinde, "girişimcilik ekosistemini" destekleyecek yeni alanlar oluşturacaktır.

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin çağdaş, demokratik, katılımcı yapısıyla kentimizin ve ülkemizin gurur duyduğu bir üniversite olma hedefine, rektörlüğüm döneminde daha hızlı ulaşabileceği inancını taşıyorum." diye konuştu.

Dokuz Eylül Üniversitesi’nde devir teslim töreni

Dokuz Eylül Üniversitesi’nde devir teslim töreni

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber