Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 28 Mart 2017 - 17:08 Yorum: 0

Dolandırıcılara deste deste parayı elleriyle verdi

Eskişehir'de, telefonda kendisini polis ve savcı olarak tanıtan şahıslara inanan yaşlı vatandaş, deste deste parayı kendi elleriyle dolandırıcılara teslim...

Dolandırıcılara deste deste parayı elleriyle verdi

Eskişehir'de, telefonda kendisini polis ve savcı olarak tanıtan şahıslara inanan yaşlı vatandaş, deste deste parayı kendi elleriyle dolandırıcılara teslim etti.

Bir çok uyarıya rağmen vatandaşlar telefondaki dolandırıcıların sözlerine inanmaya devam ediyor. Son olarak Eskişehir'de yaşanan olayda, E.C. (78) isimli vatandaşı, telefonda kendisini polis ve savcı olarak tanıtan şahıslar aradı. Dolandırıcıların sözlerine inanan yaşlı vatandaş, ikametine gelen 30-35 yaşlarındaki şahsa içinde bir deste 100 lira ve iki deste 50 lira banknot para olan poşeti verdi. Sonradan dolandırıldığını anlayan E.C., polise başvurdu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber