Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 02 Nisan 2021 - 10:46 Yorum: 0

Dolandırıcılara geçit yok

Sivas’ın Divriği ilçesinde dolandırıcılık olayına karışan 3 şüpheli, Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yakalandı.

Dolandırıcılara geçit yok

Sivas'ın Divriği ilçesinde dolandırıcılık olayına karışan 3 şüpheli, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yakalandı. Yakalanan 3 şahsın suç kayıtlarının çok olduğu görüldü.

Edinilen bilgiye göre, Sivas'ın Divriği ilçesinde dolandırıcılık olayına karışan 3 şüpheli, Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Sürgü Jandarma Komutanlığı görevlilerince yol arama noktasında yakalandı.

Şüphelilerin üzerinde ve araçta yapılan arama neticesinde 17 bin 465TL, 4 adet cep telefonu, 5 gram kubar esrar, 1 gram met amfetamin ele geçirildi.

5 suç kaydı bulunan Y.K, 31 suç kaydı bulunan M. Y ve ve 1 suç kaydı bulunan H. B. isimli şahıslar ve suç eşyaları Cumhuriyet Savcısının talimatı ile Sivas İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber