Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Ocak 2017 - 15:14 Yorum: 0

’Dolandırıcılara itibar etmeyin’ uyarısı

Edirne Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamayla, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın ve Belediye Başkan Yardımcılarının isimlerini...

’Dolandırıcılara itibar etmeyin’ uyarısı

Edirne Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamayla, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın ve Belediye Başkan Yardımcılarının isimlerini kullanarak para talep edildiği belirtilerek, bu ve buna benzer olaylara asla itibar edilmemesi istendi.

Edirne Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada şunlara yer verildi:

"Kimliği belirsiz bazı kişi veya kişilerin Belediye Başkanı Sayın Recep Gürkan'ın ve Belediye Başkan Yardımcıları'nın isimlerini kullanarak; telefonla para talep ettikleri bilgilerine ulaştık. Vatandaşlarımız, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın, Başkan Yardımcılarının, müdürlerin ve belediye personelinin adının kullanıldığı bu tür telefonlara hiçbir suretle itibar etmemelidir. Vatandaşlarımız böyle bir durumla karşı karşıya kaldıklarında İl Emniyet Müdürlüğü'ne ve Belediye Özel Kalem Müdürlüğümüze 0 284 225 10 24 numaralı telefona bilgi verebilirler. Vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık girişiminde bulunan şahsılara asla ve asla itibar etmemelerini rica eder, kamuoyuna saygıyla hatırlatırız."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber