Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 10 Nisan 2020 - 12:53 Yorum: 0

Dolandırıcıların tuzağını jandarma bozdu

Çorum'un Alaca ilçesinde çiftçilik yapan şahsı jandarma ekipleri dolandırılmaktan son anda kurtarıldı.

Dolandırıcıların tuzağını jandarma bozdu

Çorum'un Alaca ilçesinde çiftçilik yapan şahsı jandarma ekipleri dolandırılmaktan son anda kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı Küçükdona köyünde bir kadın 156 Jandarma İmdat Hattını arayarak eşi N.G.'nin evdeki 3 bileziği alarak oğluna acil para yatırması gerektiğini belirterek ilçeye gittiğini söyledi. Eşinin telefonun sürekli meşgul olduğunu dile getiren kadın dolandırılma ihtimalinin bulunduğunu söyledi.

İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, bir bankaya ait ATM önünde N.G.'yi gördü. Bir taraftan ATM'ye para yatırmaya çalışan diğer taraftan da telefonla görüşen N.G.'nin hal ve hareketlerinden heyecanlı ve korktuğunu gören Jandarma ekipleri, şahsa kiminle görüştüğü sordu. N.G'nin oğluna para yatırması gerektiğini belirtmesi üzerine jandarma, şahsın elindeki telefonu alarak talihsiz adamı dolandırıcıların tuzağına düşmekten kurtardı.

Jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemede şüpheli tespit edilirken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber