Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 25 Mart 2015 - 11:38 Yorum: 0

Dolandırıcılık şüphelisi kadın, bebeğiyle cezaevine gönderildi

ADANA (AA) - Adana'da "büyü bozma" bahanesiyle evlerine gittiği iki kadının altın ve paralarını fark ettirmeden aldığı iddiasıyla yakalanan kadın zanlı, 6 aylık bebeğiyle cezaevine gönderildi.Alınan...

Dolandırıcılık şüphelisi kadın, bebeğiyle cezaevine gönderildi

ADANA (AA) - Adana'da "büyü bozma" bahanesiyle evlerine gittiği iki kadının altın ve paralarını fark ettirmeden aldığı iddiasıyla yakalanan kadın zanlı, 6 aylık bebeğiyle cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesinde iki kadın, polis merkezine giderek, evlerine kucağında bebeğiyle gelen genç bir kadının kendilerini dolandırdığını öne sürdü. 

İfadelerinde şüphelinin, evlerinde büyü olduğunu, bunu bozmak için para ve altınlarını kağıda sarılı halde getirmelerini istediğini belirten kadınlar, "Evlerinde sakladıkları yaklaşık 110 gram altını ve 15 bin lirayı verdikleri şüphelinin kendilerinden bir bardak su istediğini, getirdikleri suyu içtikten sonra şüphelinin, kendisi evden ayrıldıktan bir saat sonra kağıtları açmalarını istediğini, bir saatin sonunda kağıdı açtıklarında para ve altınlarının olmadığını fark ettiklerini" anlattı.

İki kadını da aynı kişinin dolandırdığını belirleyen ekipler, olayların yaşandığı bölgede yaptıkları çalışmayla şüpheli Necla P'yi (20) kucağında 6 aylık bebeğiyle gezerken yakaladı. 

Emniyetteki sorgusunda hakkındaki dolandırıcılık suçlamalarını kabul etmeyen şüpheli işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için bebeğiyle birlikte Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Basın mensuplarınca görüntülendiğini fark eden şüpheli, bebeğiyle yüzünü gizlemeye çalıştı.

Daha sonra adliyeye sevk edilen şüphelinin tutuklanmasına karar verildi. Bebeğini bırakacak kimsesi bulunmadığını söyleyen şüpheli çocuğuyla cezaevine gönderildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber