Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 19 Ocak 2017 - 08:58 Yorum: 0

Dolandırılmaktan son anda kurtarıldı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde telefonda kendisini polis olarak tanıtıp para isteyen kişi yakalandı.

Dolandırılmaktan son anda kurtarıldı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde telefonda kendisini polis olarak tanıtıp para isteyen kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis olarak tanıtıp, adının kuyumcu soygununa karıştığını elinde bulunan paraların incelenmek üzere alınacağını söyleyen E.D isimli dolandırıcı Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden M.K isimli vatandaşı arayarak para istedi. Parayı PTT şubesine yatıran M.K daha sonra ise Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu.

Polis ekipleri tarafından M.K'nin hesaplarına bloke konulması için yetkililer ile temasa geçerek, hesap bloke edildi. Verilen hesabı inceleyen ekipler hesabın Şanlıurfa'da olduğunu belirledi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ile temasa geçen Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri parayı çekmeye gelen E.D isimli dolandırıcıyı suçüstü yakaladı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber