Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 19 Eylül 2018 - 12:38 Yorum: 0

Dolara tepki olsun diye umre organizasyonu Suudi Arabistan Riyali üzerinden yapmaya başladı

Bilecik'te hizmet veren bir firmaya ait tur şirketi, son günlerde doların yükselmesine tepki göstererek, bu sezon yapacağı tüm Umre organizasyonlarını...

Dolara tepki olsun diye umre organizasyonu Suudi Arabistan Riyali üzerinden yapmaya başladı

Bilecik'te hizmet veren bir firmaya ait tur şirketi, son günlerde doların yükselmesine tepki göstererek, bu sezon yapacağı tüm Umre organizasyonlarını Suudi Arabistan Riyali üzerinden yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dolar kuru ile ilgili yaptığı "Onların dolarları varsa bizim de halkımız var" sözüne dayanarak bu zaman kadar Umre programları Dolar üzerinden yapan firma, bundan sonraki turlarını Suudi Arabistan Riyali üzerinden yapma kararı aldı. Konu hakkında açıklama yapan Tur Temsilcisi Alper Aydoğdu,,"Umre ibadetlerini ifa etmek üzere kutsal topraklara giden vatandaşlarımız için bundan sonra yapacağımız organizasyonlarını Suudi Arabistan Riyali üzerinden yapma kararı aldık. Bizler de Bilecik'te Cumhurbaşkanımız çağrısına destek olmak istedik" dedi.

Öte yandan tur ile Umre'ye gitmek isteyen vatandaşlar ise; bu kararı yerinde bulduklarını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber