Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:48 Sel suları mahallede paniğe neden oldu00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı
Yerel 13 Mayıs 2016 - 11:53 Yorum: 0

Domaniç MYO Öğrencilerinin Ankara Gezisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Meslek Yüksekokulu (MYO) Bilgi Yönetimi öğrencileri, derslerinde öğrendikleri teorik bilgilerini pekiştirmek...

Domaniç MYO Öğrencilerinin Ankara Gezisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Meslek Yüksekokulu (MYO) Bilgi Yönetimi öğrencileri, derslerinde öğrendikleri teorik bilgilerini pekiştirmek amacıyla Ankara'da Milli Kütüphaneyi ziyaret etti. Öğrenciler, Milli Kütüphanede işleyen süreçleri yerinde görerek, Milli Kütüphane görevlilerinden Kütüphanede bilgi yönetiminde arşivleme, kaynaklara ve bilgiye erişim, bilgi yönetimi ile bilgiler aldılar.

Domaniç MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi İlker Vural ve Bilgi Yönetimi Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Filiz Yüksel nezaretinde gerçekleşen teknik ziyarette öğrenciler, üniversite sonrası hayatlarında edindiklerin bilgileri uygulama alanları konusunda tecrübe sahibi oldular, Milli Kütüphanede arşivlenen tarihi belgeleri incelediler.

Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi İlker Vural, "Çağımız bilgi yönetimi çağı. Öğrencilerimizi en iyi biçimde yetiştirme hedeflerimiz doğrultusunda derslerde teorik olarak kendilerine verdiğimiz bilgileri, uygulamada nasıl işlediğini göstermek, arşivleme, dosyalama, bilgiye erişim ve kaynaklara ulaşım konusunda izlenen süreçleri uygulamalı olarak göstererek bilgi ve tecrübelerini artırmak, onları hayata en iyi biçimde hazırlamak için bu tür teknik gezileri Rektörlüğümüz ve Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanlığımızın destekleriyle okul olarak düzenliyoruz" dedi.

İlker Vural, bilgi ve belgenin merkezi Milli Kütüphane de, belge arşivlemesi yöntemleri, belgelere erişim konusunda Kütüphane yetkilileri öğrencileri bilgilendirdiklerini kaydederek şunları söyledi: "Öğrencilerimiz Milli Kütüphanede görme özürlüler için sesli kitap bölümünü de ziyaret ettiler, kitapların sesli kitap haline dönüştürülmesi konusunda da bilgi sahibi oldular. Gezi kapsamında Ankara'nın kültürel ve tarihi mekanlarından olan TBMM Kurtuluş Müzesi, Anıtkabir, Hacı Bayram-ı Veli Cami ve Türbesi, Göksu Parkı Rekreasyon alanı da ziyaret edildi."

Bilgi yönetimi konusunda eğitim gördüklerini belirten bazı öğrenciler, "Eğitim aldığımız alandaki uygulamaları yerinde görmek için okulumuz idaresinin destek ve teşvikleriyle bu teknik geziye katıldık. Gezimiz son derece verimli geçti. Öğrendiklerimiz ufkumuzu açtı, okul idaresi ve bu gezinin düzenlenmesinde emeği geçen hocalarımıza teşekkür ederiz" dediler. (EFE)

Domaniç MYO Öğrencilerinin Ankara Gezisi

Domaniç MYO Öğrencilerinin Ankara Gezisi

Domaniç MYO Öğrencilerinin Ankara Gezisi

Domaniç MYO Öğrencilerinin Ankara Gezisi

Domaniç MYO Öğrencilerinin Ankara Gezisi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber