Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Mart 2015 - 18:13 Yorum: 0

Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü'ne 135 işçi alındı

KÜTAHYA (AA) - Türkiye İş Kurumu'nun "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü'ne 135 kişi geçici işçi alındı.Orman İşletme Müdürü Erdal...

Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü'ne 135 işçi alındı

KÜTAHYA (AA) - Türkiye İş Kurumu'nun "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü'ne 135 kişi geçici işçi alındı.

Orman İşletme Müdürü Erdal Güngör, yaptığı açıklamada, işçilerin ağaçlandırma gibi fidan ve ağaç yetiştirme, dikim ve bakımı gibi işlerde çalıştırılacaklarını söyledi.

İşçilerin asgari ücret ve sigorta primlerinin yatırılacağını belirten Güngör, "Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 56'sı bayan olmak üzere toplam 211 kişi başvuruda bulundu. Bunlar arasından seçilen işçilerden, engellilere, eski hükümlülere, 35 yaş üstü bireylere, kadınlara ve terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yararlananlara öncelik tanındı. Başvuruların istenilen sayıdan fazla olması nedeniyle, katılımcılar mülakat yapılarak belirlendi" diye konuştu.

İşçilerin, eylül ayına kadar çalışacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber