Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 02 Ekim 2014 - 15:23 Yorum: 0

Donanma Komutanı Koramiral Kösele'den Kocaeli Valiliğine ziyaret

Donanma Komutanı Koramiral Veysel Kösele, dün göreve başlayan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti

Donanma Komutanı Koramiral Kösele'den Kocaeli Valiliğine ziyaret

KOCAELİ (AA) - Donanma Komutanı Koramiral Veysel Kösele, dün göreve başlayan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti.

Güzelsoy'un karşıladığı Koramiral Kösele, valilik anı defterini imzaladı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güzeloğlu, "Deniz Kuvvetlerimizin, donanmamızın merkezi ve Gölcük'le Kocaelimizin donanmamıza ev sahipliği yapmasını çok onurlu ve özel zenginlik görüyorum. Türk Donanması'nın değerli komutanına da ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kocaeli ile donanmanın gelişmesi, Türkiye'nin daha güzel yarınlara ulaşması için birlikte çalışacaklarını anlatan Güzeloğlu, şöyle devam etti:

"Birçok özelliğinin yanı sıra Kocaeli, Türkiye'nin kalkınmasının, gelişmesinin, Türk ekonomisinin geleceğe güçlü ve güvenle taşınmasının merkezidir. 2023 hedeflerimizin en önemli zenginleştiricisi, kent kimliği olarak tanımlanan birçok özelliği var ama bu özelliklerin en önemlisi de donanma kenti olmasıdır. Türk Donanması'nın değerli komutanına da çok teşekkür ediyorum."

Koramiral Kösele de "Sayın valimizin atanması nedeniyle kendisine nezaket ziyaretinde bulundum. Donanma kenti Kocaeli'nin sizin tecrübelerinizden istifade edeceğinden eminiz. Kocaelimize hoş geldiniz, iyi görevler temenni ediyoruz" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber