Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 20 Aralık 2014 - 13:03 Yorum: 0

Dönemin "Haşhaşi örgütünü" kimse hatırlamayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim için 'dönemin başbakanı' diyen, dönemin 'Haşhaşi örgütünü' de inşallah hiç kimse hatırlamayacak" dedi.

Dönemin 'Haşhaşi örgütünü' kimse hatırlamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DEİK Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, '2023'e giden yol, bir gülistan olmayacaktır. Bir gül bahçesi olmayacaktır. Bu sürecin zorlukları olacak, sıkıntıları olacak, zaman zaman bizim gayretimizi, aşkımızı, şevkimizi kırmaya yönelik saldırılar da olacak, vazgeçersek, yılgınlığa kapılırsak, yeise teslim olursak, biz de kaybederiz, millet de kaybeder ülke de kaybeder' dedi.

Erdoğan, '14 Aralık tarihinde yargı önündeki iddialar ve delillerden yola çıkarak bir süreç başlattı. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı olarak süreci yakından izliyorum. Her şey yasalara ve usulüne uygun şekilde cereyan ediyor. Yargının ve emniyetin geçmişte yaptığı hatalar tekerrür etmiyor, hiç kimse süreç tamamlanmadan linç edilmiyor, medya yoluyla algı operasyonları yapılmıyor. Kim ne derse desin gerçekten şu anda dikkatli ve temiz bir süreç ilerliyor' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bizim için 'dönemin başbakanı' diyen, dönemin 'Haşhaşi örgütünü' de inşallah hiç kimse hatırlamayacak' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber