Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mayıs 2016 - 09:53 Yorum: 0

Dönme Dolap Ekmek Kapısı Oldu

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde işsizlik nedeniyle kendi imkanlarıyla seyyar bir dönme dolap yapan 2 çocuk babası Musa Demirel, gün boyu ilçede dolaşarak...

Dönme Dolap Ekmek Kapısı Oldu

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde işsizlik nedeniyle kendi imkanlarıyla seyyar bir dönme dolap yapan 2 çocuk babası Musa Demirel, gün boyu ilçede dolaşarak hem çocukları eğlendiriyor hem de para kazanıyor.

Ceylanpınar ilçesinde işsizlikten yakınan 2 çocuk babası Musa Demirel (35), kendi imkanlarıyla seyyar bir dönme dolap yaparak çocukları eğlendiriyor. Dönme dolabın tekerlekleri olduğu için ilçe genelinde gezdirip çocukları eğlendirdiğini ifade eden Musa Demirel, "İşsiz kalınca kendi imkanlarım ile mekanik dönme dolabı yaptım. Çocukların mutlu olması için dönme dolaba teker takarak ilçenin muhtelif yerlerini gezerek çocukları çok ucuz fiyata eğlendiriyorum. İşsizlikten tamamen kurtulduğum söylenemez çünkü günde en fazla 20 veya 30 TL para kazanıyorum. Buna da çok şükür bunu da bulamayanlar var" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber