Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 19 Ağustos 2016 - 09:53 Yorum: 0

Dört arkadaşın kavgası ölümle sonuçlandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde dört arkadaşın kavgasında mermilerin hedefi olan Ramazan Ertuğrul, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Dört arkadaşın kavgası ölümle sonuçlandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde dört arkadaşın kavgasında mermilerin hedefi olan Ramazan Ertuğrul, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde H.K. ile Ramazan Ertuğrul'un da aralarında bulunduğu dört arkadaş, ilçeye bağlı Yenimahalle mevkiindeki ormanlık alana giderek, sohbet etmeye başladı. Sohbet esnasında H.K. ile diğer arkadaşları tartışmaya başladı. Nedeni henüz bilinmeyen tartışma esnasında H.K. arkadaşlarına kızarak, onlardan ayrıldı. Evine giderek, pompalı tüfeği aldığı iddia edilen H.K. tekrar arkadaşlarının bulunduğu yere gelerek, etrafa ateş açmaya başladı. Bu arada silahı elinden alınan H.K. darp edildi. Yerdeki pompalı tüfeği yeniden alan H.K. arkadaşlarına ateş açtı. H.K.'yı ikna etmeye çalışan Ramazan Ertuğrul, vücuduna isabet eden saçmalar nedeniyle ağır yaralandı. Çağrılan sağlık ekipleri tarafından İslahiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ramazan Ertuğrul, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

H.K. ve olay yerindeki 2 kişi, olayın ardından gözaltına alındı. Hastaneye gelen Ramazan Ertuğrul'un yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Ertuğrul'un cesedi yapılacak otopsinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edilecek.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber