Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 13:03 Yorum: 0

Dörtyol'da arıcılık projesi

HATAY (AA) - Dörtyol'da İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje ile Avrupa arıcılık modeli Türkiye'ye getirilecek.İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık...

Dörtyol'da arıcılık projesi

HATAY (AA) - Dörtyol'da İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje ile Avrupa arıcılık modeli Türkiye'ye getirilecek.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan İnal, AA Muhabirine,  proje ile Çek Cumhuriyeti'ndeki arıcılık modelinin ilçede yaygınlaştırmayı hedeflediklerini belirti.

Konuyla ilgili proje çalışması yürüttüklerini anlatan İnal, "Ulusal Ajans'a teslim ettiğimiz projemizin kabul olması halinde müdürlüğümüzde görevli 9 teknik personelimiz 10 gün Çek Cumhuriyetindeki arıcılık faaliyetlerini yerinde inceleyecek burada yapılan seminer ve eğitimlere katılacaklar" dedi.

İnal, projenin Hatay arıcılığına yeni bir yön vereceğini sözlerine ekledi. 

 

                                                                                                           

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber