Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 17 Ekim 2016 - 12:13 Yorum: 0

Döşemealtı Tiyatrosu’nun yıldızları

ANTALYA (İHA) – Antalya Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu (DHT), birçok ünlü oyuncuyu bir araya getirdi.

Döşemealtı Tiyatrosu’nun yıldızları

ANTALYA (İHA) – Antalya Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu (DHT), birçok ünlü oyuncuyu bir araya getirdi.

Bu yıl kurulan ve ilçede bir ilk olma özelliği taşıyan Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu, çok sayıda ünlü oyuncuyu bir araya getirdi. Ramazan ayında mahallelerde sergiledikleri ortaoyunları ile ilk kez seyirci karşısına çıkan DHT, Ekim ayı itibariyle yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu'nda sinema, dizi ve reklam filmlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alan Müfit Kayacan, Murat Ercanlı ve Yaşar Aydınlıoğlu sahneye çıkacak.

Müfit Kayacan

Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu'nda (ABT) uzun yıllar oyunculuk ve yönetmenlik yapan, Müfit Kayacan, Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu'nun başına geçti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide Feridun karakterini canlandıran Müfit Kayacan, Kasım ayında vizyona girecek Cesur ve Güzel adlı dizide Rıfat olarak karşımıza çıkacak.

Birçok reklam filminde de başarıyla rol alan Kayacan, yakın dönemde önemli sinema filmlerinde de görev aldı. Kayacan, bu yıl Altın Portakal Film Festivali'nin yarışma filmlerinden Mehmet Can Mertoğlu'nun yönettiği Cannes ve Adana Altın Koza Film Festivali'nden bol ödülle dönen Albüm adlı filmde Cemal rolünü oynuyor. Önümüzdeki günlerde vizyona girmesi beklenen Onur Ünlü'nün Körfez adlı filminde ise Kayacan, Bülent rolünde oynayacak. Kayacan, yakın zamanın çok ses getiren yapımlarından Abluka adlı filmin oyuncu kadrosunda da yer almıştı.

Murat Ercanlı

DHT'nin oyuncu kadrosundaki tecrübeli isimlerden biri olan Murat Ercanlı ise özellikle son yıllarda korku filmlerinin aranan yüzü olarak karşımıza çıkıyor. Azazil adlı korku filmleri serisinin başrolünde Rahman Hoca olarak izlediğimiz Ercanlı, diğer korku filmleri Hannas ve Nefrin'in yanı sıra 25 Kasım'da vizyona girecek Kuyu filminde de izleyicilerin karşısına geçecek. Ercanlı, daha önce Çalsın Sazlar ve Kardeşim Benim gibi birçok filmde rol üstlenmişti. TV'lerin beğenilen dizilerinden Çalıkuşu, Yunus Emre ve Arka Sokaklar'da da karşımıza çıkan Murat Ercanlı, yakın zamanda birçok reklam filminde de oynadı.

Yaşar Aydınlıoğlu

Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu'nun bir diğer ünlü oyuncusu ise Yaşar Aydınlıoğlu. Özellikle TV dizilerinin vazgeçilmez oyunlarından biri olan Aydınlıoğlu, Muhteşem Yüzyıl'da Turgut Reis, Filinta'da Redif Paşa, Ezel'de ise İskender Bey rollerini canlandırdı. Ünlü oyuncu daha önce aralarında Kurtlar Vadisi, Adanalı, Akasya Durağı ve Arka Sokaklar'ın da bulunduğu çok dizide görev aldı.

Halen çekimleri süren Tutsak adlı filmde de bir rolü bulunan Aydınlıoğlu, sinema filmine uyarlanması planlanan Muhteşem Yüzyıl'ın oyuncu kadrosunda da yer alacak. Yaşar Aydınlıoğlu, birçok reklam filminde de oynamıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber