Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 10:33 Yorum: 0

Döşemealtı’nda cadde ve sokak levhaları yenileniyor

Döşemealtı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe kullanım alanlarına yönelik "Kent Bilgi Sistemi" tabanı oluşturmak için...

Döşemealtı’nda cadde ve sokak levhaları yenileniyor

Döşemealtı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe kullanım alanlarına yönelik "Kent Bilgi Sistemi" tabanı oluşturmak için mahalle, cadde ve sokaklarda levha yerleştirme çalışmalarına başladı.

İlk etap da Döşemealtı ilçe merkezinde bulunan merkez mahallelerde çalışma yapan Numarataj servisi ekipleri eksik olan bulvar, cadde ve sokak levhalarının tespitlerini yaptı. Yapılan incelemeler neticesinde 2 bin 500 tabela hazırlanıp, uygulanmasına başlandı.

İlk çalışma merkez mahallelerinde başladı

Döşemealtı'nda bulunan 32 mahallede eksik olan cadde ve sokak levhalarının konulması ile yeni açılan yol, bulvar, cadde ve sokakların numaralandırılmasının ardından levhalar yerleştiriliyor. Alt yapısı tamamlandıktan hemen sonra başlayan çalışmalar sonucunda; Yeniköy, Altınkale, Bahçeyaka, Yeşilbayır, Çığlık, Yalınlı, Karaman, Tomalar, Çıplaklı, Nebiler, Ortamahalle, Düzlerçamı, Aydınlar ve Ayanlar yerleşkelerine 2 bin 500 sokak levhası konuldu.

Herkes aradığı adresi kolaylıkla bulabilecek

Köy statüsünü kaybederek mahalle olan bölgelerde de Kent Bilgi Sistemi'nin önümüzdeki haftalarda uygulamaya başlanacağı ve bu bölgelerde de cadde ve sokak levhalarının yerleştirileceğini bildiren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "İlçemizde kent bilgi sistemini oluşturmak amacıyla Numarataj servisimiz tarafından başlatılan çalışmalar devam ediyor. Bu anlamda bulvar, cadde ve sokaklarda eksik olan levhaların tespiti yapıldı. Ekip arkadaşlarım montaj çalışmalarına merkez mahallelerimiz de başladı. Aynı çalışma daha önce köy statüsünde olan Mahallelerimizi de kapsayacak ve Döşemealtı'nın tamamına uygulanacak. Çağdaş ve modern kentlerde olduğu gibi İlçemiz de de herkes aradığı adresi bu çalışma neticesinde kolaylıkla bulabilecek. Belediyemiz için de önemli bir veri tabanının alt yapısı hazırlanmış olacak" dedi.

Döşemealtı’nda cadde ve sokak levhaları yenileniyor

Döşemealtı’nda cadde ve sokak levhaları yenileniyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber