Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 21 Ekim 2016 - 10:43 Yorum: 0

Dövülerek kaçırılan gençten haber alınamıyor

Mersin'de iki arkadaşı tarafından evinin önünden dövülerek kaçırılan 21 yaşındaki gençten 12 gündür haber alınamıyor.

Dövülerek kaçırılan gençten haber alınamıyor

Mersin'de iki arkadaşı tarafından evinin önünden dövülerek kaçırılan 21 yaşındaki gençten 12 gündür haber alınamıyor. Ailenin şikayeti üzerine yakalanan zanlılar, gencin ormanlık alanda yanlarından ayrıldığını ileri sürdüler.

İddiaya göre, 9 Ekim Pazar günü Sezgin G. ve Ekrem K., Mezitli ilçesi Akdeniz Mahallesi'nde evinin bulunduğu apartmanın bahçesinde oturan Furkan C.'nin yanına geldi. Gece yarısı sitenin bahçesinde bir süre sohbet eden üçlü, daha sonra tartışmaya başladı. Ardından Sezgin G. ve Ekrem K., Furkan C.'yi darp etmeye başladı. Yaşanan arbedenin ardından iki arkadaş, Furkan C.'yi döverek sitenin dışına çıkarıp bir araca bindirerek uzaklaştı. O günden sonra çocuklarından haber alamayan ailenin şikayeti üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, sitenin güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten sonra Sezgin G. ve Ekrem K.'yi gözaltına aldı. Zanlıların üzerinden kaçırılan gencin cep telefonu çıktı. Şüphelilerin polisteki ifadesinde, kaçırdıkları Furkan C.'yi ormanlık bir alana götürdüklerini, burada dövmeye devam ettikleri sırada ellerinden kurtulup kaçtığını söyledikleri öğrenildi.

Zanlıların ifadesi doğrultusunda ormanlık alanda arama çalışması yapan polis ve AKUT ekipleri, kayıp gencin izine rastlayamadı. Şüpheli 2 kişi sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken, olayla ilgili bir kişinin ise arandığı bildirildi. 12 günden bu yana kayıp olan Furkan C.'nin bulunması için çalışmalar sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber