Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 21 Ekim 2017 - 16:03 Yorum: 0

Down sendromlu minik kız Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sarıldı

Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a down sendromlu bir kız çocuğu sevgi gösterisinde...

Down sendromlu minik kız Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sarıldı

Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a down sendromlu bir kız çocuğu sevgi gösterisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan minik kız renkli görüntüler oluştururken, Cumhurbaşkanı ise minik kızı öperek oyuncak hediye etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler Belediyesi'nin ev sahipliğiyle Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi'ne katıldı. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun konuşma yaptığı sırada, down sendromlu bir kız çocuğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanına geldi. Erdoğan'ın yanına oturan minik kız, Cumhurbaşkanına sarılarak sevgi gösterisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da minik kızı öperek ona oyuncak hediye etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir süre sohbet eden minik kız, renkli görüntüler oluşturdu. Daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan'ı da öpen kız protokol alanından ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber