Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Mayıs 2016 - 17:53 Yorum: 0

Down Sendromlu Yasemin’in Düğün Hayali Gerçek Oldu

Manisa'nın Soma ilçesinde görülmemiş bir düğün merasimi gerçekleştirildi.

Down Sendromlu Yasemin’in Düğün Hayali Gerçek Oldu

Manisa'nın Soma ilçesinde görülmemiş bir düğün merasimi gerçekleştirildi. 28 yaşındaki down sendromu hastası Yasemin'in hayalini kurduğu düğün, ailesi tarafından gerçekleştirildi. Baba Kudret Eraslan ve anne Aynur Eraslan kızının gelinlik hayalini muhteşem bir düğün merasimi ile gerçekleştirdi. Damadı olmayan Somalıların ilgi gösterdiği dillere destan düğün Soma Belediyesi Düğün Salonunda yapıldı. Zaman zaman evde perdeleri gelinlik tülü yaparak gelin olma hayali canlandıran Yasemin yıllardır kurduğu bu hayalini gerçekleştiren ailesine teşekkür etti.

Belediye düğün salonunda aile, kendi imkanlarıyla kızları için düğün merasimi yaptı. Hayalini kurduğu gelinliği giyen ve mutluluktan havalara uçan Yasemin'i eğitim gördüğü Soma Spastik Çocuklar Derneğindeki arkadaşları yalnız bırakmadı. Damatsız düğünde babası Kudret Eraslan ile dans eden, pasta kesen Yasemin için kına töreni gerçekleştirildi. Düğüne katılanlar Yasemin ile birlikte doyasıya eğlendi. Anne Eraslan kızının tek hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek destek olan tüm Somalılara teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber