Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Nisan 2020 - 09:03 Yorum: 0

Down Senrdomlu Melek’ten 23 Nisan mesajı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yaşayan işçi ve ev hanımı olan anne babanın 3. Çocukları down sendromlu Melek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda...

Down Senrdomlu Melek’ten 23 Nisan mesajı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yaşayan işçi ve ev hanımı olan anne babanın 3. Çocukları down sendromlu Melek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yöresel kıyafetleri birlikte kutlama yaptı.

Gölbaşı Seğmenler Mahallesi'nde yaşan 4 yaşındaki down sendromu rahatsızlığı olan Melek Özgür, Türk yöresine ait kıyafetleriyle 23 Nisan'ı kutladı. Ana sınıfı eğitimi ve dil terapisi eğitimi alan küçük Melek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Küçük Melek de tüm yaşıtları gibi korona virüs salgını dolayısıyla 23 Nisan sevincini evinde yaşadı.

Down Senrdomlu Melek’ten 23 Nisan mesajı

Down Senrdomlu Melek’ten 23 Nisan mesajı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber