Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 29 Mart 2017 - 15:38 Yorum: 0

DP Genel Başkanı Uysal Denizli’de

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, yeni anayasanın oylanacağı referandum çalışmaları kapsamında Denizli'de basın mensuplarıyla bir araya...

DP Genel Başkanı Uysal Denizli’de

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, yeni anayasanın oylanacağı referandum çalışmaları kapsamında Denizli'de basın mensuplarıyla bir araya geldi.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, DP Genel Başkanı Uysal'ın yanı sıra, Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, gazeteciler ve partililer katıldı. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Uysal, terör örgütü PKK konusunda Rusya ve ABD'ye tepki gösterdi. Uysal, "Bir taraftan PKK terör örgütünün bölgede "özel güvenlik şirketi" haline getirildiği, diğer taraftan büyük güçlerin ve onların keşif gücü mahiyetinde PKK önderliğinde, bölge yeniden şekil alırken, beraberinde Rusya ile komşu olur hale geldik. 15 Temmuz gününde, bugün hukukta FETÖ olarak adlandırılan ve icraatlarıyla, darbe teşebbüsü ile hepimizin kani olduğu, başka organizasyonlar neticesinde Türkiye'de darbe teşebbüsünü yapar haline geldiğini görür olduk" dedi.

Referandumda "hayır" diyeceklerini belirten Uysal, tüm toplumun faydasına olacağına inandıkları için bu kararı verdiklerini belirtti.

DP Genel Başkanı Uysal Denizli’de

DP Genel Başkanı Uysal Denizli’de

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber