Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 29 Mart 2017 - 16:24 Yorum: 0

DP Genel İdare Kurulu Üyesi Nihat Onbaşıoğlu:

Demokrat Parti (DP) Genel İdare Kurulu Üyesi Nihat Onbaşıoğlu, DP Balıkesir İl Başkanı Tamer Alver, 9 Nisan'da Kuvayi Milliye Meydanında yapılması planlanan...

DP Genel İdare Kurulu Üyesi Nihat Onbaşıoğlu:

Demokrat Parti (DP) Genel İdare Kurulu Üyesi Nihat Onbaşıoğlu, DP Balıkesir İl Başkanı Tamer Alver, 9 Nisan'da Kuvayi Milliye Meydanında yapılması planlanan mitingin bazı nedenlerden dolayı iptal edildiğini söyleyerek "Bu korkular bu yıldırma politikaları bizi yıldırmaz" dedi.

Demokrat Parti (DP) Balıkesir İl Başkanı Tamer Alver düzenlediği basın toplantısında 9 Martta yapmayı planladıkları mitingin ileri bir tarihte yapılacağını belirterek "9 Nisan'da plandığımız bir mitingimiz vardı, bunun için 22 Martta müracat etmiştik bazı sebeplerden dolayı miting iptal edildi. Bu gün tekrar salon tutarak bu mitingimizi salonda yapacağız. Bu toplantı hakkında size yeniden bilgi vereceğiz. Ama kapalı salon toplantısını mutlaka ama mutlaka 9 Nisan'da yapacağız bunun 2. bir şıkkı yok" dedi.

"Korkunun ecele faydası yok"

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Nihat Onbaşıoğlu ülkemizde 16 Nisanda bir referandum yapılacağını hatırlatarak "Bu süreç içinde bizde 1946'da Milli Şefliğe hayır diyen bir parti olarak 71 yıl sonrada tekrar tek adamlığa hayır diyen bir partinin temsilcileriyiz. Dün il başkanımızın haber vermesiyle ayın dokuzunda genel başkanımızın katılımıyla yapacağımız Kuvayi Milliye meydanındaki mitinge izin verilmemiştir. Genel Başkanım gayet nazik bir şekilde kendisi ile temasımızda gerekli şeyleri yapalım mı dediğimizde hayır diyerek biz demokrat bir partiyiz, demokrat davranalım tüm baskılara rağmen ben ayın 9'un da oradayım partimizde yada her hangi bir salonda konuşuruz ama biz demokrasiden dışarıya çıkmayalım dedi. İl başkanımızda çok nazikane bir şekilde iptal edildiğini söyledi. Korkunun ecele faydası yok, korktukları için bu izni vermediler" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber