Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Ocak 2018 - 10:03 Yorum: 0

Dr. Fevzi-Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu’ndan Başkan Özakcan’a ziyaret

Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, okullarına yaptıkları katkılardan dolayı Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında...

Dr. Fevzi-Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu’ndan Başkan Özakcan’a ziyaret

Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, okullarına yaptıkları katkılardan dolayı Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti.

Dr. Fevzi-Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu yöneticilerinin talebi üzerine okulda Efeler Belediyesi ekipleri tarafından bir dizi çalışma yapıldı. Yapılan çalışmaların ardından Okul Müdürü Doğan Bakır, Resim Öğretmeni Ayşe Alanur, Okul Aile Birliği Başkanı Elvan Güçerdem ve öğrenciler Sude Güneş, Ceylin Bayar, Buğra Kağan Aslan ve Yiğit Elmacı, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret ederek, okullarına verdiği destek için Başkan Özakcan'a teşekkür edip çiçek takdim etti. Ayrıca öğrenciler, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı okullarına davet etti.

Okullara yapılan yatırımların geleceğe yapılan yatırımlar olduğuna dikkati çeken Başkan Özakcan, "Öğretmenlerimiz okullarımızda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza eğitim veriyorlar. Okullara yapılan her türlü yatırım, geleceğimize yatırımdır. İmkanlarımız ölçüsünde okullarımıza destek veriyor, öğrencilerimizin daha güzel şartlar altında eğitim almalarını sağlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber