Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 17 Mayıs 2017 - 17:44 Yorum: 0

Dr. Öz, American Turkish Society Galası’nda Hayırseverlik Ödüllerini takdim edecek

31 Mayıs tarihinde New York'ta düzenlenecek galada Dr. Oz Show'u sunan Dr. Mehmet Öz, Yemeksepeti'nin kurucu ortağı ve CEO'su Nevzat Aydın ve Endometriosis...

Dr. Öz, American Turkish Society Galası’nda Hayırseverlik Ödüllerini takdim edecek

31 Mayıs tarihinde New York'ta düzenlenecek galada Dr. Oz Show'u sunan Dr. Mehmet Öz, Yemeksepeti'nin kurucu ortağı ve CEO'su Nevzat Aydın ve Endometriosis Foundation of America (Amerika Endometriozis Vakfı) kurucusu Dr. Tamer Seçkin'e 2017 American Turkish Society Hayırseverlik Ödüllerini takdim edecek.

Türkiye'nin çevrimiçi yemek taşıma servislerinden olan Yemeksepeti'nin kurucu ortağı ve CEO'su Nevzat Aydın ve Amerika'nın en iyi cerrahları, jinekologları arasında yer alan ve Amerika Endometriozis Vakfı kurucusu Dr. Tamer Seçkin'e 31 Mayıs tarihinde New York'ta "2017 American Turkish Society (Amerikan Türk Cemiyeti) Hayırseverlik Ödülü" verilecek. Ödülleri Dr. Oz Show'u sunan Dr. Mehmet Öz, takdim edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber