Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 18 Ekim 2017 - 12:43 Yorum: 0

Dream Loft Miami için sıraya girdiler

Halil Avcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, yeni projeleri Dream Loft Miami'ye gösterilen ilgiden mutlu olduklarını söyledi.

Dream Loft Miami için sıraya girdiler

Halil Avcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, yeni projeleri Dream Loft Miami'ye gösterilen ilgiden mutlu olduklarını söyledi.

Detayları 7 Ekim'de kamuoyuna açıklanan Halil Avcı İnşaat'ın projesinden faydalanmak isteyenler, bilgi edinmek için projenin Mavi Bulvar'daki satış ofisini ziyaret etti. Projeye gösterilen ilgi karşısında Halil Avcı İnşaat yöneticileri, genellikle bankalarda kullanılan "sıramatik" uygulaması başlattı.

Müşteriler, satış ofisinde sıra numarası alıp maketi inceleyerek, görüşme öncesi zevklerine uygun konutu seçme fırsatı buluyorlar.

Halil Avcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, Miami Kumsalı'nı Adana'ya getirdikleri, dört tarafı parkla çevrili projenin, beyaz okyanus kumsalı, dalga havuzu, teraslı-bahçeli daireleri ile fark yaratan özelliklere sahip olduğunu belirterek, 201 daireden oluşan Dream Loft Miami'nin, kullanışlı ve modern; dileyene teraslı, dileyene bahçeli, dileyene Amerikan Dubleks Loft daire sahibi olma fırsatı tanıdıklarını söyledi.

Projede mini futbol sahası, neşeli çocuk parkı, Miami seyir terası, özel kapalı otoparkların yanı sıra 3D Sinema salonu, koşu parkuru, fitness salonu ve sauna da bulunurken; modüler eşyalı konutlar, mutfaklar, estetik salonlar, birinci sınıf seramiklerle döşenmiş banyolar ve giyinme odalarıyla bir yaşam alanı sunulduğunu vurgulayanAvcı, yeni projelerine gösterilen ilgiden mutlu olduklarını söyledi.

Halil Avcı İnşaat'ın temel prensibinin "Her zaman ilkleri hayata geçirmek" olduğunu ifade eden Avcı, "Dream Loft Miami Halil Avcı İnşaat'ın en prestijli projelerinden biri oldu" dedi.

Orhan Avcı, projenin yenilikçi, konforlu, kullanışlı ve özgün yaşam alanları sunduğunu kaydederek, "Teraslı, bahçeli ve Loft daireler mimarlarımız tarafından Adanalıların konforu düşünülerek tasarlandı. Ve bir ilk olan modüler daireler Dream Loft Miami ile konforu ve rahatlığı birlikte sunuyor" diye konuştu.

Dream Loft Miami için sıraya girdiler

Dream Loft Miami için sıraya girdiler

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber