Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 04 Ekim 2022 - 21:23 Yorum: 0

DSO’da başkanı seçilen meclis belirleyecek

Denizli Sanayi Odası (DSO) başkanlık seçiminde aday çıkan 2 iş insanı eşit oy alması üzerine seçimde kazanan belirlenemedi.

DSO’da başkanı seçilen meclis belirleyecek

Denizli Sanayi Odası (DSO) başkanlık seçiminde aday çıkan 2 iş insanı eşit oy alması üzerine seçimde kazanan belirlenemedi. Seçimde belirlenen 17 meslek komitesi 36 kişilik meclisi oluşturarak 11 Ekim'de gerçekleştirilecek toplantıda odanın yönetim kurulu başkanı belirlenecek.

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı seçimi bugün gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Müjdat Keçeci'nin aday olmadığı seçimde DSO Başkan Yardımcısı ve yeni dönem Başkan Adayı Okan Konyalıoğlu ile Selim Kasapoğlu başkanlık için bir biriyle yarıştı. Seçimde 17 meslek grubunda bulunan 1531 üyeden yaklaşık 1200 kişi oy kullandı. Katılımın yüksek olduğu seçimde belirlenen 36 kişilik meclis oluşturuldu. Meclis üyeleri 11 Ekim 2022 Salı günü gerçekleştirilecek toplantıda odanın yönetim kurulu başkanı, 9 kişilik yönetim kurulu üyeleri ve meclis başkanı belirlenecek.

Seçim sürecinde başkan adayları sandık başında birlikte poz vererek birbirlerine çiçek sundu. Samimi bir havanın oluştuğu seçimde gerçekleştirilecek toplantının ardından DSO başkanı belirlenecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber