Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 07 Mart 2021 - 10:03 Yorum: 0

DSP Adana İl Başkanlığına Erhan Saltuk atandı

Demokratik Sol Parti (DSP) Adana İl Başkanlığı görevine Erhan Saltuk atandı.

DSP Adana İl Başkanlığına Erhan Saltuk atandı

Demokratik Sol Parti (DSP) Adana İl Başkanlığı görevine Erhan Saltuk atandı.

DSP Seyhan İlçe Başkanlığı görevini yürütürken İl Başkanlığına atanan Erhan Saltuk, kendilerine verilen görev ve sorumluluğun farkında olduklarını söyledi. Adana'nın sorunlarını ve çözümlerini bildiklerini belirten Saltuk, "Partimiz DSP 3 kez ülke yönetmiş, birçok başarılı belediye başkanını kamuoyunun önüne çıkartmıştır. DSP bugün yine kendisine duyulan ihtiyaca cevap vermek için mücadelesini sürdürmektedir. Adana il örgütü olarak çalışmalarımıza etkin olarak devam edecek, partimizi ileriye taşıyacağız. Partimizin vizyonu "Herkesi kucaklamaktır. Ülkemizde evrensel sol değerleri somut ve soyut koşulları harmanlayarak Atatürk'ün izinde, kurucu - kuramcı Genel Başkan Bülent Ecevit'in ışığında, Genel Başkanımız Önder Aksakal önderliğinde; vatansever, milliyetçi, sol, sosyal politikaların sahibi DSP olarak iktidar mücadelesini ilk günkü gibi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

DSP Adana İl Yönetim Kurulu, Erhan Saltuk, Kemal Çelikkaya, İlkay Buldu, Ahmet Mülayim, Bayram Salar, Yıldırım Geliç, Osman Özen, Sinan Bay, Nermin Uğurbaşçiçek, Selda Vargün, Eşref Cengiz, Muhammed Üstünalp, Nusret Aldoğan, Hamza Mülayim, Uğur Döşlü, Hakkı Karadağ ve Sevgi Doğanel'den oluştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber