Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Haziran 2016 - 13:13 Yorum: 0

DSP’den ’Yerel Esnafına Sahip Çık’ Çağrısı

DSP Bursa Meslek Odaları ve Sendikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Erol Yüksel Cingil, vatandaşlara yaklaşan bayram alışverişlerini esnaftan yapmaları...

DSP’den ’Yerel Esnafına Sahip Çık’ Çağrısı

DSP Bursa Meslek Odaları ve Sendikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Erol Yüksel Cingil, vatandaşlara yaklaşan bayram alışverişlerini esnaftan yapmaları çağrısında bulundu.

Yaklaşan Bayram sebebiyle sosyal medya üzerinden "Esnafına sahip çık" etkinliği başlattıklarını duyuran DSP Bursa Meslek Odaları ve Sendikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Erol Yüksel Cingil, "Esnaf bu memleketin ve Bursa'mızın temel taşı, harcı, betonu, huzurun sigortası. Esnaf yaşarsa memleket yaşar. Lütfen esnafımıza sahip çıkalım. Vatandaşlarımız alışverişini yerel esnaftan yapsın. Sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaptık. Vatandaşımızın dikkatini çekmeye çalışacağız. İnşallah Bursalı vatandaşlarımız esnafına sahip çıkar" dedi.

Cingil, Bursa'da her köşe başında hatta ara sokaklarda bile büyük marketlerin hızla çoğaldığını ifade ederek, bunun sonucunda küçük esnafın maddi olarak zor günler geçirdiğini söyledi. Yerel esnafa destek vermek için il genelinde kampanya başlattıklarını ifade eden Cingil, "Halkının alışverişini yerel esnaftan yapmalarını istiyoruz. İyi günümüzde, düğünümüzde ve cenazemizde bizimle olan, kimi zaman evimizin anahtarını hatta çocuğumuzu "biraz burada oyalansın" diye emanet ettiğimiz yerel esnafımızın ayakta durabilmesi ve geçimini sürdürebilmesi için destek olmak zorundayız. Bizler DSP olarak her zaman esnaflarımızın yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Başlattığımız kampanyayla vatandaşlarımız duyarlılık göstererek Bursa esnafımıza sahip çıkacağına inancımız tamdır. Unutulmasın ki, ülkemizde esnaf ve sanatkar yok olursa, ülke ekonomimizin bel kemiği kırılmış olur. Bu konuda duyarlılık gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

DSP’den ’Yerel Esnafına Sahip Çık’ Çağrısı

DSP’den ’Yerel Esnafına Sahip Çık’ Çağrısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber