Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:53 İstanbul’da sabah saatlerinde sağanak yağış etkili oldu06:47 Cemevlerinin Aydınlatma Giderlerinin Ödenmesine Dair Yönetmelik Resmi Gazet...06:11 Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Seçme Kararı Resmi Gazete’de06:10 Kurtuluş Savaşı’nda hizmetleri tespit edilen gazilerin mirasçılarına “İstik...05:56 Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de03:39 Aksaray’da nefes kesen polis-hırsız kovalamacası kamerada02:31 Direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil sürücüsü aydınlatma direğine çarptı...02:12 Para vermeyen annesini benzin dökerek yakan şahıs tutuklandı02:01 Bursa’da 500 polisle ’huzur’ uygulaması: 14 kişi yakalandı01:55 Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 4 yaralı01:54 Frenleri tutmayan otomobil, 14 aracı biçti01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...
Siyaset 23 Haziran 2017 - 15:28 Yorum: 0

DSP’li Alpay’dan ’adalet’ yürüyüşü eleştirisi

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Adayı ve Tokat İl Başkanı Hüseyin Alpay, adalet yürüyüşünün toplumun kabul ettiği bir yürüyüş olmadığını...

DSP’li Alpay’dan ’adalet’ yürüyüşü eleştirisi

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Adayı ve Tokat İl Başkanı Hüseyin Alpay, adalet yürüyüşünün toplumun kabul ettiği bir yürüyüş olmadığını söyledi.

Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal İncesoyluer ve yönetim kurulu üyelerini dernek binasında ziyaret eden DSP Genel Başkan Adayı ve Tokat İl Başkanı Hüseyin Alpay, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Alpay, solda birlikteliği sağlamak adına aday olduğunu belirterek, "Sol partilerin Türkiye de yüzde 35 oyu var. Bugün yüzde 25'dir. DSP yok. Yüzde onluk kesim DSP'ye oy vermiyorsa CHP'yede oy vermiyor. Biz bu yüzde 10-12 oya talibiz. Belki çok iddialı bir söz olacak ama Türkiye'de inançlı ve laik bir kesimlerle buluşmayı hedefliyoruz. Bizim inancımız bu. Ayakları bu topraklara basan, gücünü bu topraklardan alan Ecevit solculuğuna ihtiyacı var" dedi.

Bülent Ecevit'in sağcıların oy verdiği son lider olduğunu ileri süren Alpay, o yüzden sağcıların oy vereceği yeni bir lidere ihtiyacı olduğunu kaydetti.

CHP Lider Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlatmış olduğu "adalet" yürüyüşünü değerlendiren Alpay,"Toplumun kabul ettiği bir yürüyüş değil. CHP'lilerin kabul ettiği, istediği bir yürüyüş. Bunu toplumun geneline yayıp tamamının taleplerine dönük bir şekilde yapılması bence daha faydalı olabilirdi. Bir de bu yürüyüşün FETÖ ile irtibatlandırılmasını mutlaka geçmesi gerekiyor. Ben böyle olmadığını biliyorum sayın Kılıçdaroğlu'nun da alet olmayacağını biliyorum. Buradaki sorun CHP'nin kitleselleşme noktasından kaynaklanıyor. Bu yürüyüşün demokrasi açısından bir kazanca dönüşmesini ayrıca diliyorum" diye konuştu.

DSP’li Alpay’dan ’adalet’ yürüyüşü eleştirisi

DSP’li Alpay’dan ’adalet’ yürüyüşü eleştirisi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber