Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Ekim 2016 - 17:13 Yorum: 0

DTO Başkanı Erdoğan: “Bu toprakların bölünmesine asla izin vermeyeceğiz”

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terör saldırısı sonrasında saldırıyı kınayan mesaj...

DTO Başkanı Erdoğan: “Bu toprakların bölünmesine asla izin vermeyeceğiz”

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terör saldırısı sonrasında saldırıyı kınayan mesaj yayımladı.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, 10'u asker 18 kişinin şehidin verildiği Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terör saldırısı sonrasında yazılı bir mesaj yayımladı. Erdoğan açıklamasında, bu toprakların bölünmesine asla izin vermeyeceklerini belirtti.

Yapılan saldırıda 10'u asker 18 kişinin şehit olduğunu, 27 kişinin de yaralandığını üzülerek öğrendiklerini ifade eden Başkan Erdoğan, "Şehit ateşleri tüm ülkemizi yakmıştır. Fakat bu saldırılar, asla bizim birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır. Bizler, nasıl bir millet olduğumuzu 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütünün kalkışmasına karşı göstermiştik. Bundan sonra da aynı şekilde dimdik durmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

İş dünyası olarak Türkiye'nin birlik, beraberlik ve huzurunu bozan terör olaylarını lanetlediklerini belirten Erdoğan, şöyle konuştu: "Teröre karşı yürütülen mücadelenin karlılıkla devam etmesinin çok önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Terör destekçileri ve bu olaylardan medet umanlar bilsinler ki, biz bu toprakların bölünmesine asla izin vermeyeceğiz. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber