Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Haziran 2016 - 17:33 Yorum: 0

DTO’dan Vali Altıparmak’a Ziyaret

Denizli Ticaret Odası (DTO) heyeti, Vali Ahmet Altıparmak'ı ziyaret etti.

DTO’dan Vali Altıparmak’a Ziyaret

Denizli Ticaret Odası (DTO) heyeti, Vali Ahmet Altıparmak'ı ziyaret etti.

Denizli Ticaret Odası heyeti, Denizli'ye yeni atanan Vali Ahmet Altıparmak'ı ziyaret etti. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer ve Denizli Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri ve Vali yardımcıları yer aldı.

Yeni görevinde Vali Altıparmak'a başarılar dileyen DTO Başkanı Necdet Özer, Denizli ekonomisi ve Denizli Ticaret Odası çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Daha önce Muğla Valiliği döneminde Ahmet Altıparmak ile Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın (GEKA) kuruluşunda beraber çalıştıklarını belirten Başkan Özer, Denizli'ye Vali olarak atanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Özer, "Ayrıca Denizli Ticaret Odası'nın 16 bin üyeye sahiptir. Meclisimiz ve yönetimimiz ile Denizli ekonomisine ve ticaretine hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Ayrıca ilimizdeki kamu kurumları ile özel kuruluşlar arasındaki birlik ve beraberlik üst seviyededir. Bu sayede birçok kazanımlar elde edilmiştir" dedi.

Vali Altıparmak, Denizli'nin girişimci ruhunu ve birlikte hareket etmesini takdir ettiklerini belirterek, "Çalışkanlığıyla ön planda olan Denizli'de hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Ziyaretiniz dolayısıyla teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber