Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 24 Haziran 2019 - 12:53 Yorum: 0

DTSO Başkanı Şahin’in mutlu günü

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin'in oğlu Ömer Şahin, İş adamı İsmail Kurt'un kızı Damla Kurt ile dünya evine...

DTSO Başkanı Şahin’in mutlu günü

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin'in oğlu Ömer Şahin, İş adamı İsmail Kurt'un kızı Damla Kurt ile dünya evine girdi.

Bolu'da bir otelin balo salonunda gerçekleştirilen görkemli düğüne iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu'nun kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar yaptı.

Ömer Şahin ve Damla Kurt çifti Aralık 2018'de Kurt ailesinin İstanbul'da gerçekleştirilen törenle nişanlanmıştı. Nişan yüzüklerini Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü takmıştı.

DTSO Başkanı Şahin’in mutlu günü

DTSO Başkanı Şahin’in mutlu günü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber