Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 12 Aralık 2017 - 16:58 Yorum: 0

DÜ öğrencileri Türkiye şampiyonu oldu

Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Bölümü öğrencileri olan rekortmen şampiyonlar Salih Korkmaz ve Serkan Doğan şampiyonluklarına...

DÜ öğrencileri Türkiye şampiyonu oldu

Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Bölümü öğrencileri olan rekortmen şampiyonlar Salih Korkmaz ve Serkan Doğan şampiyonluklarına yenilerini ekledi.

Daha önce katıldığı birçok büyük organizasyonda sayısız Türkiye ve Avrupa rekorları bulunan, gençler kategorisinde 17 Türkiye rekoru, 2020 Tokyo Olimpiyatlarına katılma hakkı elde ederek Ülkemizi Olimpiyatlarda temsil edecek olan ayrıca Dünya ikinciliği bulunan milli atletler Salih Korkmaz son katıldığı iki büyük yarışmadan da şampiyonluklar elde etti. En son Ankara'da 2017 yılında katıldığı Büyükler Türkiye 10 Bin Metre Atletizm Şampiyonasında rakiplerini geride bırakarak büyükler Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Bir diğer milli ve rekortmen atlet Serkan Doğan ise daha önce Türkiye şampiyonu ve Balkan şampiyonu olmayı başarmıştı.

Korkmaz, "Bu başarılarının elde edilmesinde ferdi antrenörlerine ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğretim Elemanlarından kendisine her zaman maddi manevi destek olan ve cesaretlendirici rol üstlenen Arş. Dr. Savaş Ayhan ile Arş. Gör. Ercan Tizar hocalarıma teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca bu başarılarının elde edilmesinde ve süreklilik arz etmesinde sürekli yanımda olan beni her zaman makamında ağırlayıp desteklerini arkamda hissettiren Rektör Prof. Dr. Talip Gül'e sonsuz teşekkür ederim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber