Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 26 Mart 2019 - 16:48 Yorum: 0

DÜ personeline EBYS eğitimi

Dicle Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Personel Daire Başkanlığı işbirliği ile üniversite personeline yönelik Elektronik Belge ve Arşiv...

DÜ personeline EBYS eğitimi

Dicle Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Personel Daire Başkanlığı işbirliği ile üniversite personeline yönelik Elektronik Belge ve Arşiv Yönetim Sistemi (EBYS) ve resmi yazışma kuralları eğitimi verildi.

Tasarruf ve evrak kontrolü açısından son derece önemli olan EBYS konusunda verilen eğitime katılan personellere Elektronik Belge Yönetimi Sistemi'ni nasıl kullanacakları ve kullanırken nelere dikkat edecekleri anlatıldı. Sivil Havacılık Yüksekokulu bilgisayar laboratuvarında gerçekleşen eğitimlere 90 personel katılırken, eğitimlerin 3 gün boyunca devam edeceği kaydedildi.

DÜ personeline EBYS eğitimi

DÜ personeline EBYS eğitimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber