Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Şubat 2022 - 01:33 Yorum: 0

Dubai’de rahatsızlanan Milli Okçu Bülent Korkmaz İstanbul’a getirildi

Dubai'de düzenlenen Paralimpik Okçuluk Dünya Şampiyonasında yarışan Milli Okçu Bülent Korkmaz yaşamış olduğu sağlık problemi nedeniyle İstanbul Atatürk...

Dubai’de rahatsızlanan Milli Okçu Bülent Korkmaz İstanbul’a getirildi

Dubai'de düzenlenen Paralimpik Okçuluk Dünya Şampiyonasında yarışan Milli Okçu Bülent Korkmaz yaşamış olduğu sağlık problemi nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanına getirildi. Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçak ile 00.20'de İstanbul'a getirilen Bülent Korkmaz, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine götürüldü.

20-27 Şubat tarihleri arasında Dubai'de devam etmekte olan Paralimpik Okçuluk Dünya Şampiyonasında yarışan 46 yaşındaki Milli Okçu Bülent Korkmaz geçtiğimiz salı günü yarışma sonrası kaldığı otelde istirahatteyken kaza geçirmişti.

Milli Okçu Bülent Korkmaz yapılan kontrollerin Dubai'den kaldırılan ambulans uçak ile Atatürk Havalimanın getirildi. Bülent Korkmaz'ı taşıyan uçak 00.20'da Atatürk Havalimanına indirildi. Korkmaz, ambulans ile Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber