Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mart 2015 - 18:03 Yorum: 0

DÜ'de şampiyonluk sevinci

DİYARBAKIR (AA) - Dicle Üniversitesi Futsal takımı grup şampiyonu oldu.Antalya'da yapılan grup müsabakalarını birincilikle tamamlayan Dicle Üniversitesi, şampiyonluk sevincini Dicle Üniversitesi...

DÜ'de şampiyonluk sevinci

DİYARBAKIR (AA) - Dicle Üniversitesi Futsal takımı grup şampiyonu oldu.

Antalya'da yapılan grup müsabakalarını birincilikle tamamlayan Dicle Üniversitesi, şampiyonluk sevincini Dicle Üniversitesi Spor Birliği Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün ile paylaştı.

Dicle Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, futsal takımı oyuncuları elde edilen kupa ile birlikte Sabri Eyigün'ü ziyaret ettiği belirtildi.
Açıklamada şöyle denildi:

"Futsal takımı bu başarının elde edilmesinde desteklerini esirgemeyen üniversite yönetimine teşekkür etti.  Dicle Üniversitesi Spor Birliği Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün de elde edilen başarıdan dolayı sporcuları ve teknik ekibi kutlamıştır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber