Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Ocak 2018 - 13:08 Yorum: 0

Düden Balık Çarşısı’na yoğun ilgi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Düden Park'ta hayata geçirdiği Balık Çarşısı, haftanın 7 günü vatandaşların buluşma noktası oldu.

Düden Balık Çarşısı’na yoğun ilgi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Düden Park'ta hayata geçirdiği Balık Çarşısı, haftanın 7 günü vatandaşların buluşma noktası oldu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından geçtiğimiz 23 Ağustos'ta açılışı gerçekleştirilen balık çarşısı her kesimden vatandaşın uğrak yeri haline geldi. Kaliteli hizmeti ve ekonomik fiyatlarıyla Antalyalılara keyifli balık yeme fırsatı sunan tesis misafirlerinden tam not alıyor. Haftada yaklaşık 5 bin kişinin ağırlandığı balık çarşısı çocuk oyun alanlarıyla, pastanesiyle, açık hava oturma alanıyla, şık ve ferah dizaynıyla halkın vazgeçilmezi oldu. Cazip fiyatlarıyla öne çıkan balık çarşısına misafir olanlar dışarıya oranla yüzde 50 daha uygun fiyatlarla zengin menülerden faydalanıyor.

Erkış: "Kaliteli hizmet veriyoruz"

EKDAĞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Didem Boztepe Erkış, misafirlerin mekandan keyifle ayrılmaları için her türlü çalışmayı özenle gerçekleştirdiklerini belirterek, "Büyükşehir Belediyesi Düden Balık Çarşısı Türkiye'nin en büyük balık çarşısı unvanını taşıyor. Tesisimizde 47 personelle hizmet veriyoruz. Full kapasite aynı anda 2 bin kişiye hizmet verebilecek bir dizayna sahip. Kış aylarında yaklaşık haftada 5 bin kişiye hizmet veriyoruz. 24 çeşit balık türü ile müşterilerimize Antalya'nın en zengin menüsünü sunuyoruz. Balık yemek istemeyen misafirlerimiz tesisimiz içinde yer alan pastanede kendi imalatımız olan pasta ve tatlılarımızın tadına bakabiliyor. Antalya'nın birçok balık restoranı ile bir kıyaslama yaparsam balık çeşidi ve hizmet kalitesi bakımından çok üst seviyede olduğumuzu söyleyebilirim" diye konuştu.

"Alkol yok"

Sosyal tesiste alkol tüketimi olmadığını kaydeden Erkış, "Ailelerimiz bu durumdan çok memnun. Bu sayede ailelerimiz çocuklarıyla mutlu bir akşam yemeği yeme fırsatı bulabiliyor. Müşterilerimiz tezgahtan seçtikleri deniz ürünlerini 5 lira pişirme ücreti ödeyerek servis alabiliyor. Serviste salata ve mezelerimizi ücretsiz sunuyoruz. Müşterilerimize, dışarıda yüksek fiyatlara sunulan balık menülerini piyasanın yüzde 50 altında fiyatlarla sunabiliyoruz. Tüm Antalyalıları kaliteli hizmet ve ekonomik fiyatlarla tesisimize bekliyoruz" dedi.

Düden Balık Çarşısı’na yoğun ilgi

Düden Balık Çarşısı’na yoğun ilgi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber