Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Haziran 2016 - 12:58 Yorum: 0

Düdüklü Suyu Kesilince Vatandaş Kırlardaki Çeşmelere Koştu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, çeşitli mahallerde akan düdüklü kaynak suyunun bir haftadır akmaması vatandaşları çeşitli arayışlara itti.

Düdüklü Suyu Kesilince Vatandaş Kırlardaki Çeşmelere Koştu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, çeşitli mahallerde akan düdüklü kaynak suyunun bir haftadır akmaması vatandaşları çeşitli arayışlara itti. Bazı marketlerde su tükenirken, birçok vatandaş da, kırlardaki çeşmelerin başında sıraya girdi.

Burhaniye'de Madra dağından gelen ve çok sevilerek içilen düdüklü suyu, bir arıza nedeniyle bir haftadır akmazken, içme suyu sıkıntısı çekilmeye başlandı. Aşırı talep nedeniyle bazı marketlerde su bitti. Bu arada, bazı vatandaşlar kırsal mahallerde bulunan çeşmelerden su almak için kilometrelerce yol gitmek zorunda kaldı. Tahtacı-Sübeylidere yol ayrımındaki hayırsever çeşmesinin önü de, su almak için gelen vatandaşlarda dolup taştı. Hayırsever Kamil Daş tarafından 14 kilometre uzaklıktaki Madra dağından getirilen kaynak suyu da yüzlerce vatandaşın ihtiyacını giderdi. Kamil Daş, çeşmesinden su almak için gelen Aziz Sapancı, " Düdüklü suyu akmayınca arayışa başladık. Bu çeşmeyi söylediler. Evimizin su ihtiyacını bu çeşmeden gideriyorum. Yaptırandan Allah razı olsun" dedi. Çeşmenin suyunun düdüklü suyundan daha kaliteli olduğunu anlatan Sait Daş'da," Ben Kuyumcu mahallesine gidip gelirken hep bu çeşmeden su alıyorum. Severek içiyoruz. Yaptıran Kamil amcadan Allah razı olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber