Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 27 Ağustos 2016 - 15:08 Yorum: 0

Düğün yolunda feci kaza: 1 ölü

Edirne'de, bu akşamki düğün töreni öncesi hazırlık için köyünden şehir merkezine gitmeye çalışan Ersel Eresin (28) yönetimindeki araç, önündeki...

Düğün yolunda feci kaza: 1 ölü

Edirne'de, bu akşamki düğün töreni öncesi hazırlık için köyünden şehir merkezine gitmeye çalışan Ersel Eresin (28) yönetimindeki araç, önündeki kamyona çarptı. Kazada, Ersel Eresin'in 9 yaşındaki yeğeni Furkan Eresin hayatını kaybetti.

Kaza, öğle saatlerinde Edirne kent merkezi çıkışı yakınlarında bulunan Sazlıdere Köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bu akşam gerçekleşeceği düğünü öncesi son hazırlıklarını tamamlamak üzere Abalar köyünden şehir merkezine gelmek isteyen ve Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde çalıştığı öğrenilen Ersel Eresin'in kullandığı 17 EL 33 plakalı araç, 22 EV 269 plakalı kamyonete arkadan çaptı. Kazayı kamyonet sürücüsü yara almadan atlatırken, Ersel Eresin hurdaya dönen araçtan yaralı olarak kurtuldu. Kazada, yan koltukta oturan 9 yaşındaki yeğeni Furkan Eresin ise ağır yaralandı. Talihsiz yeğen Furkan Eresin (9) olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Hurdaya dönen araçta eşinin gelinliği vardı

Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde görevli olan Ersel Eresin'in 13 Ağustos 2016 tarihinde eşi Cansu Eresin ile nikah yaptığı ve bu akşam Abalar köyünde düğün yapmaya hazırlandıkları öğrenildi. Düğün yolunda yapılan talihsiz kaza sonrası araçta yanında bulunan yeğeni Furkan hayatını kaybederken, hurdaya dönen araç içerisinden bir başka dram ortaya çıktı. Ersel Eresin'in mesai arkadaşları olan itfaiye ekipleri, kazaya yaptıkları müdahale sonrasında eşi Cansu Eresin'e ait olan beyaz gelinliği aracın arka koltuğundan alarak sahip çıktı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, jandarma ekipleri kamyonet sürücüsünü ifade için gözaltına aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber