Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 20 Eylül 2014 - 12:53 Yorum: 0

Düğüne giderken kaza geçirdiler: 8 yaralı

BURSA (AA) - Harmancık ilçesinde, bir düğüne gitmek üzere yola çıkanları taşıyan hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 3'ü çocuk 8 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Serap Şehir...

Düğüne giderken kaza geçirdiler: 8 yaralı

BURSA (AA) - Harmancık ilçesinde, bir düğüne gitmek üzere yola çıkanları taşıyan hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 3'ü çocuk 8 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Serap Şehir (34) idaresindeki 16 KS 134 plakalı hafif ticari araç, Harmancık-Bursa karayolu Meyran Dağı mevkisinde devrildi.

Kazada, sürücü Serap Şehir ile araçta bulunan Zeynep (6), Edanur (13) ve Ahmet Şehir (38), Şehri (50), Tuğba (25), Ramazan (26) ve Ekrem Ardıç (2) yaralandı.

Araçtan güçlükle çıkarılan yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Harmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalelerinin ardından Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeki Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Edanur Şehir ve Tuğba Ardıç'ın hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Yaralıların, Manisa'daki bir düğüne katılmak üzere Bursa'dan yola çıktığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber