Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 17 Aralık 2018 - 11:58 Yorum: 0

Düğünlerde ’çat çat’ dönemi

Denizli'de düğünlerde sahne alan İsmail Çam isimli bir müzisyen, düğünlerde silah atılmaması için çaldığı müziklerde silah sesi efektleri kullanıyor.

Düğünlerde ’çat çat’ dönemi

Denizli'de düğünlerde sahne alan İsmail Çam isimli bir müzisyen, düğünlerde silah atılmaması için çaldığı müziklerde silah sesi efektleri kullanıyor. Çam, "çat çat" bölümü diye adlandırılan bölümde müzik arasında silah sesi efekti kullanıyor.

Denizli'de düğünlerde dansları, sahnesi, müzikleri ile dikkat çeken isim olan İsmail Çam, düğünlerde silah atılmasına karşı müzik eşiğindeki "çat çat" akımı ile silah sesi efektleri kullanıyor. Gündüzleri ağabeyi ile oto araç kiralama işi yapan genç müzisyen, geceleri yine ağabeyi ile baba mesleği olan orkestranın başına geçiyor. Düğünlerde, sahnede oynayan, özel dans gösterileri yapan, davul şov yapan Çam, düğünlere renk katıyor. Çam, "3 yıldır profesyonel olarak bu işi yapıyorum. Aileden gelen bir meslek, insanlar ile iç içe olmayı, doğallığı seviyorum. Eğlenmeyi eğlendirmeyi seviyorum. Müzik çalarken, "çat çat" bölümü var, gençler silah atmasınlar diye efekt olarak müziklerde silah sesi kullanıyoruz. Eğlenerek orada heveslerini alsınlar, silah sesini müzikte yaşasınlar. Her programda yapıyoruz normal silah atmasınlar dijital ortamda dinlesinler" dedi.

Düğünlerde ’çat çat’ dönemi

Düğünlerde ’çat çat’ dönemi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber