Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 04 Eylül 2016 - 11:48 Yorum: 0

Duman dumana festival

Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali'nin ikinci gününde 13 performans gerçekleştirildi.

Duman dumana festival

Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali'nin ikinci gününde 13 performans gerçekleştirildi. Sevilen rock grubu Duman, yaklaşık üç saat süren konserinde izleyenleri müziğe doyururken aynı günde sahne alan Kultur Shock, Kalben, Babazula, Can Gox gibi gruplar da katılımcılara müzik ziyafeti yaşattı.

Nilüfer Müzik Festivali ikinci gününde de dolu dolu programla müzik tutkunlarına beklediklerini verdi. Balat Atatürk Ormanı'nda on binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen festival, katılımcılara kaliteli müzik sunmaya devam etti. 2 Eylül'de başlayan Nilüfer Müzik Festivali'nin ikinci gününde Türkiye'den ve yurtdışından birbirinden değerli sanatçı ve gruplar sahne aldı. Toplam 13 performansın gerçekleştiği festivalin ikinci gününde katılımcılar farklı müzikleri dinleme fırsatı yakaladı.

İkinci gün konserleri Palmiyeler ile başladı, ardından büyük hayran kitlelerine sahip Flört, Sena Şener, Kalben ve Yok Öyle Kararlı Şeyler ile devam etti.

Shefita sahneye bastonla çıktı

Radiohead'in Karma Police şarkısına kazandırdığı yeni yorumuyla Türkiye'de ünü artan Shefita, festivalin renkli isimlerinden biri oldu. Sahneye bastonuyla çıkan Shefita hem müziği hem de izleyiciyle kurduğu diyalogla katılımcılara renkli anlar yaşattı.

Can Gox'tan müzik ziyafeti

Anadolu ezgilerini blues ile buluşturan Can Gox, performansıyla büyük beğeni topladı. Her yaştan katılımcının keyifle dinlediği Can Gox sevilen parçaları seslendirdi. Konserde İngilizce ve Türkçe şarkılara yer veren Can Gox'un şarkılarına hayranları da eşlik etti. Festivalin renkli gruplarından biri de La Chiva Gantiva oldu. Üç Kolombiyalı, bir Viyetnamlı, bir Fransız ve iki Belçikalı'nın yer aldığı grup enerjik ve sıcak parçalarıyla izleyenlerin gönlünü fethetti. İkinci günün ilgi toplayan isimlerinden biri de Gaye Su Akyol'du. Ünlü sanatçı konserinde sevenleriyle hasret giderdi.

Kultur Shock 20. yıl turnesini Nilüfer'de bitirdi

Dünyanın dört bir yanında fanatik bir hayran kitlesi bulunan Balkan punk ekibi Kultur Shock da Nilüfer Müzik Festivali'ndeydi. İki Bosnalı, iki Bulgar, üç Amerikalı ve bir Japon'dan oluşan Kultur Shock 20. yıl turnesini Nilüfer Müzik Festivali'nde bitirdi. Grup, sahnede hayranlarını unutulmaz anlar yaşattı. Geleneksel Türk müziğini apayrı bir elektronik düzlemde işleyen gruplardan biri olan Babazula da Seyyal Taner ile birlikte sahne aldı. Albümlerinden parçalar seslendiren grup izleyenleri müzik dünyasında farklı bir yolculuğa çıkardı.

Duman Bursalı hayranlarıyla hasret giderdi

Türkiye'nin birçok yerinden müzikseveri Bursa'da buluşturan festivalin ikinci gününde en büyük ilgi, ünlü rock grubu Duman'a gösterildi. Festival alanını dolduran binlerce kişi Duman'ın parçaları ile coştu. Grup, eğlenceli performansıyla yine gönüllerde taht kurdu. İzleyicilerin istediği parçaları da seslendiren grup, Eyvallah, Aman Aman, İçerim Ben Bu Akşam, Senden Daha Güzel, Olmadı Yar gibi en çok sevilen şarkıları katılımcılarla birlikte söyledi. Yaklaşık üç saat sahnede kalan Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, Nilüfer Belediyesi'ne böyle bir festival düzenlediği için teşekkür etti. Festivalin ikinci günü Barış K'nın performansı ile sona erdi.

Duman dumana festival

Duman dumana festival

Duman dumana festival

Duman dumana festival

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber