Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Ağustos 2019 - 10:23 Yorum: 0

Dumlulular, yeni yapılan ortaokuluna şehidin adının verilmesini istiyor

Erzurum'un Dumlu köyünde yaşayan vatandaşlar, Şırnak'ta çıkan çatışmada şehit düşen Muhammed Ferdi Güntekin'in isminin yeni yapılan Dumlu Ortaokulu'na...

Dumlulular, yeni yapılan ortaokuluna şehidin adının verilmesini istiyor

Erzurum'un Dumlu köyünde yaşayan vatandaşlar, Şırnak'ta çıkan çatışmada şehit düşen Muhammed Ferdi Güntekin'in isminin yeni yapılan Dumlu Ortaokulu'na verilmesini istiyor.

Dumlu Mahalle Muhtarı Halil Yalçınkaya, şehit cenazesi esnasında birçok kişiden gelen bu talebi ilgili makamlara ilettiğini belirterek, "Bizlerde Dumlu sakinleri olarak şehidimizin adının bir eğitim kurumunda yaşatılmasını çok istiyor ve destekliyoruz. Yıkılıp yeniden yapılan Dumlu Ortaokulunun adının Şehit Uzman Çavuş Muhammed Ferdi Güntekin Ortaokulu olarak değiştirilerek, şehidin doğduğu topraklarda adının bir eğitim kurumunda yaşatılması çok isabetli bir karar olur. Kahraman şehit Güntekin'in adının okula verilerek yaşatılması için Dumlu Mahalle Muhtarlığı tarafından ilgili makamlara gerekli müracaatların yapılacak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber