Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Şubat 2022 - 12:05 Yorum: 0

Dumlupınar’da muhtarlar toplantısı

Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde muhtarlar toplantısı, Kaymakam Buğra Karadağ başkanlığında gerçekleştirildi.

Dumlupınar’da muhtarlar toplantısı

Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde muhtarlar toplantısı, Kaymakam Buğra Karadağ başkanlığında gerçekleştirildi.

Gazi İlkokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç, Kütahya Su Devlet İşleri 34.Şube Müdür Vekili İbrahim Kavak, Türk Telekom İl Müdürlüğü Teknik Operasyonlar Yöneticiliği Saha Amiri Hakan Güzen, Kütahya OEDAŞ Sistem İşletme Başmühendisi Ahmet Şiriner, Kütahya İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Özkan Ateş, İl Genel Meclis Üyeleri Şaban Türk ve Nafiz Uçar, köy ve mahalle muhtarları ile kurum amirleri katıldı.

Toplantıda mahallelerdeki ve köylerdeki sorunlar, talepler, görüşlerin değerlendirilmesi ve takibi amacıyla muhtarlar ile kurumların bir araya gelmesi ve koordinasyonun sağlanması konuları ele alındı. Köylerde yapılan, içme suyu, kanalizasyon, alt yapı, yol ve ulaşım çalışmalarının da değerlendirildiği toplantıda, muhtarlar sırayla söz alarak mahalle ve köylerinin ihtiyaçlarını talep, görüş ve önerilerini bildirdiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber