Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 18 Ağustos 2016 - 11:08 Yorum: 0

Dündar: "Bursaspor yeni statla şampiyonlukların en büyük adayı"

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nu ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursaspor'a destek maksadıyla aldıkları loca ve stadı inceledi.

Dündar: 'Bursaspor yeni statla şampiyonlukların en büyük adayı'

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nu ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursaspor'a destek maksadıyla aldıkları loca ve stadı inceledi. Dündar, yeni stat ile birlikte Bursaspor'un yeni şampiyonlukların en büyük adayı olduğunu söyledi.

Osmangazi Belediyesi'nin takıma olan desteği sürüyor. Bundan önce Özlüce Tesisleri'nde takımın ihtiyacı olan antrenman sahalarını inşa eden Osmangazi Belediyesi, yapımı tamamlanan ve Bursaspor'a büyük bir güç katacak olan Timsah Arena'da kiraladığı loca ile de takıma olan desteğini devam ettirdi.

Başkan yardımcıları ve teknik ekiple birlikte stada giderek incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kiraladıkları locanın iç tefrişatı hakkında teknik ekip ile görüşlerini paylaştı. Yeni stadın Bursaspor'a büyük bir güç katacağını, taraftarı ile bütünleşen bir Bursaspor'un şampiyonlukların en büyük adayı olduğunu ifade eden Mustafa Dündar, "Biz güçlü bir Bursaspor için her türlü desteği veriyoruz. Bursaspor bu şehrin en güçlü markası. Bu markanın değerini artırmak için bütün Bursa elinden gelenin en iyisini ortaya koymalı. Bursaspor, sezonu deplasman maçıyla açıyor. Bizler de takımımıza yeni sezonda başarılar diliyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber